Spatial Design for Black Waves Japanese Restaurant

Spatial Design for Black Waves Japanese Restaurant

This is a Japanese restaurant, a place where you can enjoy a special meal for an important appointment.

Space is designed to focus on the customer’s time. I hope that the place where the food is placed, the face of the friend, and the movement of the cook will all be a precious time for me.

The space is largely divided into employee and customer movements. Space is balanced in flow so that there is no interruption during service.

We made waves at the level of our sitting eyes. The moment a big wave is in front of you. We expressed the majesty of the overwhelmed space.
It creates a thin wall curve and attaches sparkling cork wallpaper to the ceiling-high space. The fully set lighting blends with the minimally expressed black wood of the wall, making the white-rising wood even brighter. The place where the food comes up was not processed for the original beauty.

All the chef’s motions come in at once in front of your eyes. The lighting focuses on the chef’s knife and enjoys a feast of Japanese food, and spends time alone in a magnificent space. This place is already an issue for many users and we hope to be at the center of it.

CREDIT

  • Agency/Creative: Leegong Co.,Ltd.
  • Article Title: Spatial Design for Black Waves Japanese Restaurant
  • Organisation/Entity: Published Work

FEEDBACK

Relevance: Solution/idea in relation to brand, product or service
Excellent
Vote
39
Good
Vote
0
Bad
Vote
0
Implementation: Attention, detailing and finishing of final solution
Excellent
Vote
48
Good
Vote
0
Bad
Vote
0
Presentation: Text, visualisation and quality of the presentation
Excellent
Vote
49
Good
Vote
1
Bad
Vote
0
 soaptoday
movies123
soap2day.to